Red za obiskovalce

Za varnost in dobro počutje vseh posameznikov, ki obiščete naš aeroklub je nujno, da ste seznanjeni in se držite naslednjih pravil ter predpisov:

Omejitve dostopa:

Dostop do letališča strogo prepovedan brez predhodnega soglasja uprave kluba! To vključuje posameznike, ki želijo sprehajati hišne ljubljenčke, dostopati letališke steze z avtomobilom, kolesariti, preprost sprehod ob poti ali izvajati katero koli drugo obliko gibanja na območju letališča. Nepooblaščen vstop predstavlja pomembna tveganja tako za posameznike kot za delovanje letališča!

Postopek odobritve:

Posamezniki, ki želijo dostop do letališča iz katerega koli razloga, morajo pridobiti izrecno odobritev uprave kluba. Prošnje za dostop je treba oddati dovolj zgodaj na elektronski naslov [email protected] ali na telefonsko števiko +386 40 231 500, da se zagotovi dovolj časa za pregled, obdelavo in povratno informacijo.

Varnostne previdnosti:

Vstopanje na letališče brez ustrezne odobritve lahko ima hude posledice, vključno s smrtnimi nesrečami. Ključnega pomena je, da vsi obiskovalci spoštujejo in se držijo omejitev dostopa, z namenom zagotovijo varnost sebe in drugih na območju letališča.

Spoštovanje pravil:

Od vseh obiskovalcev se pričakuje polno spoštovanje navodil in smernic, ki jih zagotovi uprava kluba glede dostopa do letališča. Nepoštovanje lahko privede do takojšnjega odstranitve s prostora in morebitnih disciplinskih ukrepov.

Poročanje o nepooblaščenem vstopu:

Člani in osebje so spodbujeni, da takoj poročajo o kakršnih koli primerih nepooblaščenega vstopa na letališče. Pravočasno poročanje pomaga omiliti tveganja in vzdrževati varno delovno okolje za vse.

S spoštovanjem teh pravil in predpisov skupaj prispevamo k varnemu in prijetnemu doživetju za vse vključene v našo letalsko skupnost.

 

Zahavljujemo se za upoštevanje navodil in ker vam je mar za varnost vseh!