Klubske storitve

POLETITE Z NAMI

V kolikor ste zainteresirani poleteti z nami kot sopotniki ob naših izkušenih inštruktorjih letenja tako motornega kot jadralnega letala vas vljudno prosimo, da pokličete direktno našega predsednika kluba, katerega kontakt je objavljen med kontakti ali pa povpraševanje oddate preko forme. Forma bo oddana osebi odgovorni za trženje tovrstnih storitev, ki bo potem vzpostavila stik z vami.

8

NAJEM LETAL

Šaleški aeroklub omogoča tudi zunanjim licenciranim pilotom in pilotkam najem lastnega šolskega jadralnega ali motornega letala ob pogoju, da vas kot kopilot spremlja eden od naših klubskih inštruktorjev letenja. Vleka jadralnih letal je organizirana z lastnim zmogljivim motornim letalom, prav tako pa je možnost dogovora vleke s sosednjim aeroklubom ob nerazpoložljivosti lastnega letala. V kolikor ste zainteresirani najeti klubsko letalo, bodisi šolsko jadralno bodisi motorno, vas vljudno prosimo, da pokličete direktno našega predsednika kluba, katerega kontakt je objavljen med kontakti ali pa povpraševanje oddate preko forme. Forma bo oddana osebi odgovorni za trženje tovrstnih storitev, ki bo potem vzpostavila stik z vami.

DSC_0049

 

HANGARIRANJE LETAL

Morda razmišljate o nakupu letala in iščete stalni prostor za varno hangariranje? Morda obiskujete Šaleško dolino ali okolico zgolj za nekaj dni in iščete parking za vaše letalo? Morda iščete zgolj prostor za zimsko spanje vašega letala? Klub razpolaga z dvema hangarjema in zunanje površine, ki jih oddajamo za te namene za  vse vrste letal ter prikolic za njihov transport. Najem je možno skleniti dnevno, mesečno ali letno po uradnem klubskem ceniku.

V kolikor ste zainteresirani in bi želeli preveriti našo kapaciteto vas vljudno prosimo, da pokličete direktno našega predsednika kluba, katerega kontakt je objavljen med kontakti ali pa povpraševanje oddate preko spodnje forme. Forma bo oddana osebi odgovorni za trženje tovrstnih storitev, ki bo potem vzpostavila stik z vami.

NAJEM REZERVOARJA ZA GORIVO

Del klubske infrastrukture tvori tudi zmogljivost skladiščenja letalskega goriva 100LL. Na voljo imamo 10.000 literski rezervoar, ki ga je možno tudi najeti za skladiščenje vašega goriva za letno nadomestilo klubu po uradnem klubskem ceniku, prav tako vam klub nudi pomoč pri nakupu goriva.

Klub nima registrirane dejavnosti prodaje lastnega goriva!

V kolikor ste zainteresirani in bi želeli preveriti našo kapaciteto vas vljudno prosimo, da pokličete direktno našega predsednika kluba, katerega kontakt je objavljen med kontakti ali pa povpraševanje oddate preko forme. Forma bo oddana osebi odgovorni za trženje tovrstnih storitev, ki bo potem vzpostavila stik z vami.

ODDAJA SKLADIŠČNEGA PROSTORA

Naš večji objekt v sklopu infrastrukture letališča ima na razpolago tudi dva večja prostora, ki jih je moč najeti za skladiščenje manjših enot produktov ali materiala po dogovoru. V kolikor ste zainteresirani in bi želeli preveriti našo kapaciteto vas vljudno prosimo, da pokličete direktno našega predsednika kluba, katerega kontakt je objavljen med kontakti ali pa povpraševanje oddate preko forme. Forma bo oddana osebi odgovorni za trženje tovrstnih storitev, ki bo potem vzpostavila stik z vami.

ODDAJA PROSTORA ZA MANJŠE DOGODKE IN TEAMBUILDINGE

V našem kubu podpiramo izobraževalne, kulturne in športne dogodke. S tem namenom smo pripravljeni tudi oddati zemljišče ali prostore po dogovoru in ob določenih pogojih varnosti.

V kolikor ste zainteresirani in bi želeli preveriti naš interes sodelovanja vas vljudno prosimo, da pokličete direktno našega predsednika kluba, katerega kontakt je objavljen med kontakti ali pa povpraševanje oddate preko forme. Forma bo oddana osebi odgovorni za trženje tovrstnih storitev, ki bo potem vzpostavila stik z vami.